Digitale Nieuwskrant
1e kwartaal 2012
Onderwerpen
Bij schade staan wij voor u klaar

Ook de hypotheek voor alleenstaanden regelen wij!

De behoefte aan bescherming groeit gestaag

Houdt uw inboedelwaarde actueel
Disclaimer

Wij hebben de Nieuwskrant voor Particulieren met veel zorg samengesteld. Wij stellen ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de informatie.


Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)


Aangesloten bij:
 
Als er niets gebeurt, dan geven wij in 2013 circa ? 28 miljard meer uit dan er binnenkomt in de staatskas. Dan zou de staatschuld dagelijks stijgen met ? 90 miljoen. Vandaar dat de heren Rutte, Verhagen en Wilders op het Catshuis met elkaar in gesprek zijn over de overheidsfinanciŽn. We zijn benieuwd hoe de heren invulling gaan geven aan hun ambitie om in Nederland de staatsfinanciŽn op orde te brengen, de economische groei weer aan te wakkeren en om ons land veiliger te maken. Terwijl de heren overleggen, gaan wij gewoon door met onze dagelijkse dienstverlening aan u. In deze nieuwsbrief leest u daar meer over!
Bij schade staan wij voor u klaar   Ook de hypotheek voor alleenstaanden regelen wij!
 
Verzekeringswerk blijft mensenwerk. Dat geldt zeker voor de behandeling van een schadeclaim. Onze ervaring leert ons dat een schade altijd emotie met zich meebrengt. Hoe groot of klein de schade ook is. Een gebroken ruit, een deuk in de auto, een gestolen laptop; leuk is het nooit. Krijgt u te maken met een schade, dan is dat eigenlijk het ultieme moment om ons voor u aan de slag te laten gaan. Want u heeft natuurlijk geen zin om de discussie aan te gaan met de maatschappij voor de betaling van uw schade. Anderzijds heeft u geen ervaring met hoe zo?n proces nou eigenlijk verloopt. Daar komt onze expertise u juist van pas!

We geven u een voorbeeld: Een schadebehandelaar bij een verzekeraar moet een beoordeling maken op basis van documenten die hij voor zich heeft. Hij kent niet de emotie die u bij het voorval hebt doorgemaakt. Niet elk detail dat wellicht toch voor de schadebeoordeling van belang is, is altijd even goed opgetekend. Daarom spelen wij daarbij voor u een belangrijke rol. Zo kan het ook voorkomen dat ik van mening verschil met de verzekeringsmaatschappij over de schadevergoeding. Bijvoorbeeld omdat bij de schade meerdere verzekeraars zijn betrokken. Wij denken daarom dat het goed voor u is om te weten dat u iemand aan uw zijde hebt staan die op al deze terreinen deskundig is. Die bovendien de benodigde kennis via wettelijke opleidingseisen 'up-to-date' houdt.

  In Nederland neemt het aantal alleenstaanden elk jaar toe. Ons land telt nu 2,6 miljoen eenpersoonshuishoudens. Het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft uitgerekend dat de komende 30 jaar dit aantal gaat stijgen naar 3,7 miljoen. Nu al is een tendens te zien dat het aantal alleenstaanden (of alleengaanden zoals we ook steeds vaker lezen) dat een huis wil kopen, stijgt. Wij kunnen ons dat goed voorstellen want juist in deze tijd kunnen daar goede redenen voor zijn:
  • Een huis is een goede investering en een spaarpot voor later
  • Kopen is vaak goedkoper dan huren
  • Een koopwoning geeft vrijheid om te verbouwen
  • Een koopwoning biedt meer keuze
  • Het is nu een goede tijd om een huis te kopen
De aankoop van een (eerste) huis is heel erg leuk, maar brengt ook veel spanningen met zich mee. Deskundige begeleiding is daarom van groot belang. Zowel bij de aankoop van de woning (de prijs onderhandelingen uit handen geven aan een professional kan u duizenden euro?s besparen). Maar ook vervolgens bij het regelen van een hypotheek heeft u een deskundig advies nodig.

Overweegt u de aankoop van een (eerste) huis, maak dan gebruik van onze expertise als uw hypotheekadviseur. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en laten u eerlijk zien wat wel en niet mogelijk is. En verzorgen voor u een hypotheek die nu en in de toekomst bij u past.

De behoefte aan bescherming groeit gestaag
Veel mensen ervaren dat de samenleving steeds complexer wordt. En wellicht ook steeds harder. ?Amerikaanse toestanden komen naar Nederland? horen we steeds vaker. Het lijkt belangrijker te worden dat we onszelf beschermen als het gaat om ons bezit, de vakantie, ons werk of deelname aan het verkeer. Herkent u zich in het volgende?
  • Ik maak me wel eens zorgen over mijn baan of uitkering.
  • Ik doe wel eens grote aankopen, zoals een auto, een woning, of meubels.
  • Ik koop wel eens producten via internet.
  • Ik heb jonge, schoolgaande kinderen.
  • Ik neem regelmatig deel aan het verkeer.
Mochten een of meerdere punten voor u gelden, dan is ons advies om u serieus te realiseren dat u kans loopt op een conflict. Bijvoorbeeld met uw werkgever, een bedrijf dat u een product levert dat niet goed is of een mede verkeersdeelnemer die u schade aandoet.
Belandt u in een dergelijk conflict, dan wilt u er zeker van zijn dat u dit niet alleen moet oplossen. Een Rechtsbijstandverzekering geeft u die zekerheid.

De keuze van een degelijke verzekering vraagt om een zorgvuldige begeleiding. Bijvoorbeeld om te bepalen welke dekking u wenst. Een basisdekking biedt rechtsbijstand bij bijvoorbeeld geschillen met de gemeente, buren, leveranciers of huisbaas. Maar zo is er ook een dekking voor motorrijtuigen (geschillen na verkeersongelukken), huiseigenaren (geschillen na (ver)koop van uw huis of conflicten met een aannemer), Arbeid / Inkomen (geschillen met uw werkgever, zoals ontslag). Vraag ons om een goed advies hierover.

Houdt uw inboedelwaarde actueel
Met regelmaat wijzen we onze relaties op het belang van de inboedelwaardemeter. Deze waardemeter zorgt dat een schade die voorkomt, ook daadwerkelijk vergoed wordt.
Het juist invullen van een inboedelwaardemeter maakt dat we uw bezittingen weer voor het juiste bedrag kunnen verzekeren. Zo voorkomt u teleurstellingen bij schade.

De voordelen van een actuele inboedelwaarde
Het invullen van de waardemeter duurt niet langer dan een kwartiertje en voorkomt dat u te laag verzekerd bent. Bij onderverzekering keert de maatschappij bij schade namelijk minder uit dan de werkelijke waarde van uw bezittingen. De maatschappij gaat dan uit van de lagere, door u in het verleden opgegeven, waarde. En dat komt in de praktijk veel voor. Neem hier dus even de tijd voor, het kan u veel geld schelen bij schade! Vraag bij ons een exemplaar op en we regelen de zaken gelijk voor u.

Meer weten over...
...uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.
 
Afmelden voor de nieuwskrant