Zakelijke Verzekeringen

Aanspraken kunnen vanuit elke hoek komen. U bent aan het werk bij een klant. Met een ladder stoot u per ongeluk een hele dure vaas om terwijl u bezig was het huis te schilderen.
De materiele schade liegt er niet om. De vaas was een erfstuk. De bedrijf aansprakelijkheid verzekering beschermt u tegen materiele schade die u kunt oplopen.

Een klant loopt uw winkel binnen en glijdt uit over de natte vloer en breekt zijn nek. Een enorme letselschade is het gevolg. U wordt aansprakelijk gesteld. Gelukkig heeft u een bedrijf aansprakelijkheid verzekering afgesloten.

Niet alleen u als ondernemer kan aansprakelijk gesteld worden. Ook uw personeelsleden of ondergeschikten kunnen schade veroorzaken aan anderen. Schade die zij toebrengen daar bent u eind verantwoordelijke voor.

Risicoaansprakelijk voor schade door personeel
Uw personeelsleden kunnen u ook aansprakelijk stellen voor schade die zij lijden omdat u niet aan de wettelijke verplichtingen heeft voldaan. Deze aansprakelijkheidstelling betreft schade die andere lijden, dus personeelsleden of derden, en die u als ondernemer of uw ondergeschikten hebben veroorzaakt. Dit bedrijfsaansprakelijkheids risico dekt u af met een bedrijf aansprakelijkheid verzekering.

Bestuurders- en Beroeps-aansprakelijkheidsverzekering
Maar niet voor elke beroepsgroep kan een aansprakelijkheid verzekering voor bedrijven dekking bieden. Voor bestuurders van bedrijven, verenigingen en andere organisaties is er een speciale bestuurdersaansprakelijkheid verzekering.

Daarnaast hebben bijvoorbeeld architecten, advocaten, notarissen, maar ook softwareontwikkelaars behoefte aan een  beroepsaansprakelijkheid verzekering. De financiele belangen spelen hier een grote rol. Aanspraken kunnen behoorlijk oplopen. Voor deze beroepsgroepen gelden speciale bedrijfs aansprakelijk verzekeringen.
Aansprakelijkheid Bedrijven
Met een bedrijf aansprakelijkheid verzekering kortweg AVB (aansprakelijkheid verzekering voor bedrijven) dekt u het aansprakelijkheids risico af die u als ondernemer of als bedrijf loopt om aangesproken te worden voor schade die wordt veroorzaakt in het kader van uw bedrijfsactiviteiten.

Meer weten?
Neem dan contact met De Graaf & Beuken Adviesgroep op 035-6211879 of loop bij ons binnen.
Bel ons: 035-6211879
Formulieren


De Graaf & Beuken
Mijn Polisdossier
Verzekeringen
Hypotheek
Pensioen
Algemeen
RiFD
CFD
Erkend Hypotheekadviseur