Vooraf ingevulde aangifte

Er gaat ook wel veel fout. Zowel bij de belastingdienst als bij het invullen van de aangifte die tegenwoordig verplicht met de computer gedaan moet worden.

Niet voor niets waarschuwt de Consumentenbond mensen die voor hun belastingaangifte de vooraf door de Belastingdienst ingevulde formulieren gebruiken. Er zitten wel erg vaak fouten in. 1,6 miljoen mensen gebruikten de vooraf ingevulde aangifte. Maar nog niet de helft controleert deze op de juiste gegevens. Dat is niet verstandig volgens de Consumentenbond. De bond raadt mensen aan altijd alle gegevens te controleren en aan te vullen. De Belastingdienst behandelt de gegevens namelijk alsof je ze zelf hebt ingevuld. Als er fouten instaan, dan ben je daarvoor zelf verantwoordelijk.


Alleen particulieren
Voor particulieren kunnen wij de fiscale aangifte verzorgen inclusief vooraftrek, toeslagen e.d. De kosten zijn voor u laag als u bij ons niet alleen de fiscale aangifte doet maar ook uw verzekeringen heeft ondergebracht.

Belastingaangifte
Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Dit is de bekende slogan van de belastingdienst. Toch vinden nog steeds veel mensen het invullen van het aangifte biljet jaarlijks een verzoeking.
Meer weten?
Neem dan contact op met De Graaf & Beuken Adviesgroep op 035-6211879 of loop bij ons binnen.
Bel ons: 035-6211879
Formulieren


De Graaf & Beuken
Mijn Polisdossier
Verzekeringen
Hypotheek
Pensioen
Algemeen
RiFD
CFD
Erkend Hypotheekadviseur