Segway, Golfcar, Sisi-car en invalidenvoertuig
Ook een Segway, Golfcar, Sisi-car en de meeste soorten invalidenvooertuigen deze voertuigen kunnen wij verzekeren tegen aantrekkelijke premies. Neem eventueel contact op voor nadere informatie.

Wat kan niet verzekerd worden
Niet alles is mogelijk. Zo kunnen we het volgende niet verzekeren. Bijvoorbeeld als een verzekeraar de bestuurder al eerder een verzekering heeft opgezegd, of als u jonder bent dan 24 jaar maar niet invalide bent. In dit soort gevallen kunnen wij u helaas niet helpen.

Eigen Risico
Bij schade aan anderen, WAschade,  geldt geen eigen risico. Voor schade aan uw voertuig gedekt op de Casco of All Risk verzekering geldt wel een eigen risico van 75 per gebeurtenis.

Vaste einddatum
Voor scootmobielen en andere ongekentekende voertuigen zoals hierboven genoemd, loopt de polis altijd tot 1 mei. De premie wordt dan pro-rata verrekend. Vanaf 1 mei ontvangt u dan een nieuwe nota voor een heel jaar, dus weer tot de maand mei daarop volgend. Dit heeft de wetgever zo bepaald en kunnen wij dus niet veranderen.

Meer weten?
Neem dan contact met De Graaf & Beuken Adviesgroep op 035-6211879 of loop bij ons binnen.
Scootmobielverzekering

Een scootmobiel is volgens de wet een motorvoertuig. Hierdoor bent u verplicht om een verzekering af te sluiten die aan de wettelijke eisen voldoet. Hier kunt u zelf uw verzekering samenstellen. Alleen de wettelijke verplichte WA verzekering of ook dekking voor schade aan de scootmobiel zelf of diefstal. Natuurlijk altijd voor zeer scherpe premies. Voor iedereen, jong en oud.
Bel ons: 035-6211879
Formulieren


De Graaf & Beuken
Mijn Polisdossier
Verzekeringen
Hypotheek
Pensioen
Algemeen
RiFD
CFD
Erkend Hypotheekadviseur