Contact
Meer weten?
Neem dan contact met De Graaf & Beuken Adviesgroep op 035-6211879 of loop bij ons binnen.

Wie zijn wij?

De Graaf & Beuken Adviesgroep is in het jaar 2000 ontstaan door samenvoeging van De Graaf Advies uit Hilversum en Beuken AssurantiŽn & Hypotheken te Baarn. Deze kantoren bestonden op dat moment al meer dan 50 jaar. Bundeling van kennis van deze volledig onafhankelijke kantoren heeft geleid tot een succesformule voor deze tijd. Ons kantoor vertegenwoordigt de meeste aanbieders in de huidige markt van hypotheken, pensioenen, verzekeringen en intermediaire banken. Bovendien beschikken wij indirect over meer dan 20 volmachten van de meest vooraanstaande verzekeraars.

Ons streven

Wij streven ernaar om diensten te leveren die exact aansluiten bij uw situatie. Onze jarenlange ervaring in een steeds weer veranderende markt maken dit mogelijk. Wij zijn aangesloten bij de CFD (Commissie Financiele Dienstverlening). In onze dienstverlening zijn wij objectief en onafhankelijk. Uiteraard vallen wij onder het toezicht van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut KIFID Wij ontvangen u graag om een en ander persoonlijk toe te lichten. Ga naar de contact pagina.

Onze medewerkers

Met een team van enthousiaste mensen proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hans van Sambeek (50% eigenaar van De Graaf & Beuken Adviesgroep) heeft zich al meer dan 35 jaar bezig gehouden met hypotheek advies. Hij is Erkend Hypotheek Adviseur en Erkend Financieel Adviseur.

Gert de Graaf (ook 50% eigenaar van De Graaf & Beuken Adviesgroep) heeft zich de afgelopen 15 jaar volledig op het pensioenadvies geconcentreerd. Binnen het adviesbureau is hij de pensioen specialist. Naast hun specialisatie houden Gert en Hans zich ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen het kantoor.
Bel ons: 035-6211879
Formulieren


De Graaf & Beuken
Mijn Polisdossier
Verzekeringen
Hypotheek
Pensioen
Algemeen
RiFD
CFD
Erkend Hypotheekadviseur