Contact
CFD

Ons kantoor is lid van de CFD. De Commissie FinanciŽle Dienstverlening is een branchevereniging voor onafhankelijke financiŽle en assurantieadviseurs. De bij de CFD aangesloten leden zijn onafhankelijk en vrij in keuze van producten en aanbieders. De CFD stelt als voorwaarde dat verzekeringsmaatschappijen geen eigendomsbelang of zeggenschap mogen hebben in de bij haar aangesloten leden.


RiFD
Dit register is bedoeld voor bedrijven die zich naast assurantiebemiddeling en -advisering ook bezighouden met advisering op het gebied van o.a. hypotheken, pensioenen en consumptief krediet.

Meer dan ooit zijn de thema's vakbekwaamheid, deskundigheid en integriteit onderwerp van gesprek in onze branche. Kennis vergaren en actueel houden is een normaal onderdeel van een professionele bedrijfsvoering. De toezichthouder ziet vakbekwaamheid graag vertaald in het bezit van diploma's en stelt eisen aan de programma's in het kader van de Wft PE.


Erkend Financieel Adviseur
Het keurmerk Erkend Financieel Adviseur, voorheen Erkend Hypotheek Adviseur wordt uitgereikt door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). De erkenning is persoonsgebonden en geeft u als consument de waarborg dat de adviseur de benodigde diplomaís heeft behaald en voldoet aan alle praktijkvoorwaarden. Daarnaast wordt middels bijscholing jaarlijks de kennis goed op pijl gehouden.


AFM
De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiŽle adviseurs. Ons kantoor staat onder toezicht van de AFM en beschikt over de wettelijke vergunningen om te adviseren en te bemiddelen in financiŽle diensten.


Kifid
Het Klachteninstituut FinanciŽle Dienstverlening (Kifid) biedt ťťn loket voor klachten over financiŽle dienstverleners. Ons kantoor is aangesloten bij het Kifid, waardoor u bij geschillen altijd beroep kunt doen op een onafhankelijke boordeling en bemiddeling bij eventuele klachten.


DAK
Wij zijn aangesloten bij DAK intermediairscollectief. DAK is al bijna 30  jaar een betrouwbare coŲperatie zonder winstoogmerk. DAK richt zich op de administratieve ondersteuning van de aangesloten financieel adviseurs en het aanbieden van verzekeringsproducten via diezelfde adviseur. Ons kantoor is al sinds de oprichting in de  jaren 80 lid van deze coŲperatie. Om lid te kunnen zijn moeten kantoren aan strenge eisen voldoen. Wij geven onafhankelijk advies en beschikken over de juiste vakdiplomaís en vergunningen. DAK biedt geen verzekeringen rechtstreeks aan de consument aan. U kunt bij hen niet terecht voor vragen of advies over een offerte of polis.


VSP
Sinds 2000 hebben wij als een van de eerste kantoren in Nederland onze back-office, zeg maar de administratie, voor een belangrijk deel uitbesteed aan Vandien Service Provider. Hierdoor houden wij meer tijd over om u als onze relatie te adviseren en te voorzien van goede adviezen tegen scherpe premie's en uitstekende voorwaarden. De schade afhandeling is hierdoor ook super snel. Inmiddels gaan steeds meer kantoren ook de administratie uitbesteden om zo meer aandacht aan de relatie te kunnen geven.
Meer weten?
Neem dan contact met De Graaf & Beuken Adviesgroep op 035-6211879 of loop bij ons binnen.

Wij zijn aangesloten bij

en werken samen met onderstaande organisaties. Dat is voor u een garantie op goed en onafhankelijk advies. En mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn, dan kunt u ons daar, eventueel met steun van deze organisaties, altijd op aanspreken.
Bel ons: 035-6211879
Formulieren


De Graaf & Beuken
Mijn Polisdossier
Verzekeringen
Hypotheek
Pensioen
Algemeen
RiFD
CFD
Erkend Hypotheekadviseur